Pages

Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012

Βιβλίο ευχών Αποφοίτησης

Γειά σας!Αυτό είναι ένα βιβλίο που θα φιλοξενήσει ευχές για μια κοπέλα που αποφοίτησε στην ώρα της(γίνονται και τέτοια??)!!!Συγχαρητήρια και καλή αρχή στον χώρο εργασίας...........................................................................................................................

Κυριακή 8 Ιουλίου 2012

Βιβλίο ευχών βάφτισης

Κι ευτυχώς οι καλοί φίλοι πάντα σώζουν φωτογραφίες που δεν σκέφτηκες εσύ να βγάλεις....Ευχαριστώ Δεσποινάκι!Αυτό είναι ένα βιβλίο ευχών βάφτισης για μια μικρή πριγκίπισσα!Σας αρέσει???

Σάββατο 7 Ιουλίου 2012

Καλωσήρθατε!

Γειά σας!Τόσο καιρό θαυμάζω τα όμορφα blog σας κι έτσι αποφάσισα να μπω στην παρέα σας!Λατρεύω τα βιβλία ευχών και κάθε είδος χειροποίητου βιβλίου και εδω θα αναρτώ μερικές απο τις δημιουργίες μου.Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στα κορίτσια Κατερίνα, Ιωάννα, Ρούλα, Βίκυ, ,Έφη,Ειρήνη, Πένυ, Κέλλυ,zeffy,puccarinaΕλευθερία και τόσες πολλές ακόμα, γιατί είστε η πηγή έμπνευσης μου και γιατί εξαιτίας σας γνώρισα έναν υπέροχο κόσμο...Δυστυχώς μέχρι τώρα δεν έβγαζα φωτογραφίες των βιβλίων μου οπότε θα τα ξαναπούμε με τα καινούρια.. Καλώς σας βρήκα λοιπόν!